NOVOLETNE POČITNICE NA KUBI

NOVOLETNE POČITNICE NA KUBI

Potovanje 11 dni, odhodi: 26.12.
Black Friday cena: 2.449 € / osebo, velja za prijave do 29.11. (150€ popusta).
Redna cena: 2.599 € / osebo.
PROGRAM POTOVANJA:

1. dan: (LJUBLJANA) - BENETKE – MADRID – HAVANA – VARADEO | obrok na letalu
Polet iz Benetk preko mednarodnega letališča v Havano. Možnost organiziranega prevoza iz Ljubljane do letališča v Benetkah (doplačilo) in polet letala preko Madrida v Havano. Po opravljenih obmejnih formalnostih prevoz do hotela 5* v Varadero, nastanitev in prenočevanje.

1. - 9. dan: VARADERO | all inclusive
Prosti čas za poležavanje na biserno beli plaži, kopanje v kristalno čistem morju in individualno raziskovanje okolice. V času bivanja na Kubi vam ob doplačilu ponujamo izlete, ki so atraktivni in zanimivi. Izleti bodo izvedeni v spremstvu lokalnega angleško govorečega vodnika. Če bo prijavljeno zadostno število slovenskih potnikov na izbranem izletu bo izlet izveden tudi s slovenskim vodnikom.

IZLET ŽE VKLJUČEN V CENO POČITNIC: Kubanska prestolnica Havana
Po zajtrku se bomo odpeljali do zapeljive 3-milijonske karibske prestolnice, Havane. Ogledali si bomo staro mestno jedro Havane, ki je zaradi svojega bogatega kulturnega izročila uvrščena na seznam svetovne dediščine Unesco. Občudovali bomo cerkev sv. Frančiška Asiškega, živahno Plazo de la Catedral, se ustavili na trgu Plaza de Armas in Vieja,..  V lokalni restavraciji si bomo privoščili kosilo in  se odpravili  na ogled  dela mesta, kjer se bohotijo predsedniška palača, Capitol Nacional ter hoteli Inglaterra, Parqua Central in Plaza, kjer so se v času alkoholne prohibicije zbirali ameriški milijonarji, strastni hazarderji in mafijski voditelji. Obiskali bomo tudi bulevar Malecon, Trg Revolucije, kjer je imel Fidel Castro znamenite govore. Sledi vrnitev v Varadero in prenočevanje.

10. dan: VARADERO – letališče HAVANA / obroki na letalu
Transfer iz hotela 5* do letališča v Havani. Prijava na let.

11. dan: MADRID – BENETKE – (LJUBLJANA) / obroki na letalu
Let do enega od evropskih letališč in let v Benetke. Za doplačilo organiziran prevoz do Ljubljane.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Predvidena nastanitev:

HOTEL GRAND ASTON VARADERO 5* (hotel sprejme odrasle in otroke, starejše od 11 let (+11 let)).

Hotel: hotel Grand Aston je moderen 5* hotel, ki se nahaja ob peščeni plaži in nudi 24 urno all inclusive storitev. Hotel sprejme odrasle in otroke, starejše od 11 let (+11 let).  Nudi vrsto različnih možnosti za zabavo, rekreacijo in sprostitev. V naselju se nahaja tudi bazen s teraso, ležalniki in senčniki.

Hotelska ponudba: recepcija s sprejemnico, samopostrežna restavracija in več a la carte restavracij ter barov in kavarn (bar na plaži, bar ob bazenu), brezplačen wi-fi, zabava v živo v izbranih restavracijah, telovadnica, lepotni salon, masaže, trgovinica s spominki, menjalnica, možnost najema avtomobila ali motorja,..

Storitev: all inclusive po programu hotela.

Sobe: hotel ima 531 sob, ki so izredno prostorne in moderno zasnovane.

DELUXE sobe: moderno opremljene sobe, 41 m2, king size postelja, klimatska naprava, televizor, sef, mini bar (dnevno polnjenje), aparat za pripravo kave/čaja, kopalnica s prho in sušilcem za lase, pogled na vrt, balkon. Maksimalna zasedenost: 2 odrasli osebi + 1 najstnik (11 – 17,99 let)

Aktivnosti: dnevna animacija in tematski večeri, glasba v živo ob večerji, tečaj plesanja in španščine, aktivnosti na plaži in ob bazenu (vodna aerobika, košarka, odbojka,..), …

Cena vključuje:
➡️ povratni letalski prevoz Benetke - Madrid - Havana
➡️ 1 kos ročne prtljage in 1 kos oddane prtljage
➡️ letališke in varnostne pristojbine
➡️ 9x nočitev v dvoposteljni sobi deluxe
➡️ storitev all inclusive po programu hotela s silvestrsko večerjo
➡️ transferji na destinaciji
➡️ ogled glavnega mesta Havana
➡️ slovenski vodnik in lokalni angleško govoreči vodnik po potrebi
➡️ stroški organizacije potovanja
Black Friday cena za odhod 28.12. samo 2.449 € / osebo za prijave do 29.11.
Zahtevajte ponudbo

Vas zanima to potovanje? Pišite nam še danes!