EGIPT

Že od 681 € na osebo
4.8/5
Sanjska lokacija v zalivu Makadi z očarljivim koralnim grebenom Siva Golden Bay Makadi se nahaja na vzpetini na južnem koncu zaliva Makadi ob Rdečem morju v Egiptu, kar omogoča edinstven razgled na zaliv Makadi in bleščeče koralne grebene tik pod kristalno vodo Rdečega morja.
Že od 626 € na osebo
4.8/5
Preprost kompleks se nahaja na rahli vzpetini v počitniškem predelu Ras Um Sid. Z lepe in urejene zasebne plaže se odpira čudovit pogled na morje. Zaradi koralnega grebena, ki sega vse do plaže, je dostop do morja omogočen po pomolu in je primeren samo za spretne plavalce. Hotel zaradi stopnic in teras ni primeren za osebe na invalidskem vozičku ali otroške vozičke. Čas transferja od letališča približno 30 minut.
Že od 587 € na osebo
4.8/5
Hotel v nubijskem stilu leži neposredno v prelepem zalivu Naama Bay, ki je središče kraja Sharm el Sheikh. Od sestrskega hotela Ghazala Beach in tamkajšnje čudovite, počasi padajoče peščene plaže ga loči le cesta. V neposredni bližini številne restavracije in kavarne na promenadi ob plaži. Čas transferja od letališča Sharm el Sheikh je približno 20 minut.
Že od 631 € na osebo
4.8/5
Novejši hotel Siva Sharm se nahaja 350 m od plaži z lastnim koralnim grebenom v zalivu Sharks Bay. Dostop do koralnega grebena je po plavajočem pomolu. V bližini priljubljenega središča Soho Square s številnimi možnostmi za nakupovanje in zabavo. Do letališča Sharm el Sheikh je pribl. 10 minut vožnje.
Že od 598 € na osebo
4.8/5
Sanjska lega s koralnim grebenom Far Garden, neposredno pred lastno hotelsko plažo je odlično izhodišče za potapljanje in odkrivanje čudovitega podvodnega sveta.
Že od 587 € na osebo
4.8/5
Sanjska lega s koralnim grebenom Far Garden, ki je odlično izhodišče za potapljanje in odkrivanje čudovitega podvodnega sveta Rdečega morja.
Že od 911 € na osebo
4.8/5
Nov luksuzni resort, samo za odrasle, neposredno na plaži, royal vile z lastnim bazenom.
Že od 1.044 € na osebo
4.8/5
Mirna oaza za vse željne sprostitve, infinity bazen s čudovitim razgledom na Rdeče morje, koralni greben pred hotelom samo za odrasle
Že od 510,00 na osebo
4.8/5
8000 m2 vodne površine, številne restavracije s pestro kulinarično ponudbo, odlično za snorkljanje z lego nadodo ob koralnem grebenu.
Že od 737 € na osebo
4.8/5
Velik bazenski kompleks z vodnim parkom neposredno ob počasi padajoči peščeni plaži koralni greben pred hotelom
Že od 709 € na osebo
4.8/5
Neposredno ob koralnem grebenu idealno za snorkjanje pestra kulinarična ponudba velik in urejen kompleks
Že od 686 € na osebo
4.8/5
Dolga padajoča peščena plaža Nakupovalna ulica neposredno pred hotelom Odlično za družine
LORBEK TRAVELS

VSE STORITVE NA ENEM MESTU