SLOVENIJA

od 375 € na osebo
4.8/5
Preživite najdaljšo noč v letu v objemu banovških termalnih vrelcev in v stiku z naravo ter nazdravite z gostoljubnimi domačini. Uživajte v domači hrani in se odpravite na odkrivanje prelepe Prlekije.
57,00 na osebo
4.8/5
Že ob vstopu v Benedikt, svetost v imenu je izgubil leta 1952, te na krožišču opozorijo na kraljestvo voda tri vodne »boginje«: Helena, Pavla in Ana. Sanjarijo o bližnjih vrelcih slatine in kličejo dobrodošlico obiskovalcu, da postoji.
58,00 na osebo
4.8/5
Banovski termalni vrelec je dediščina nekdanjega Panonskega morja. Voda, bogata s fluoridom, privre na dan iz globine 1700 m, in pripomore k dobremu počutju, predvsem pri revmatskih tegobah. Sredi polj in travnikov, na obrobju Panonske nižine nedaleč od Veržeja in prleške metropole Ljutomera, obiščite Terme Banovci.
52,00 na osebo
4.8/5
Namestitev s pridihom narave. Neokrnjena narava, odmaknjenost od vsakdanjega vrveža, zasebnost, vse to in še več vas pričakuje v glampingu Sončna dolina Bioterme.
64,00 na osebo
4.8/5
Hotel Bioterme predstavlja in simbolizira zdravo bivanje, zdravo in bio prehrano ter prijetno okolje. Hotel in termalni park Bioterme ležita sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi, od koder prihaja pristna prleška kapljica svetovnega slovesa.
Primerno za zaključene skupine-cena je odvisna od števila prijavljenih na osebo
4.8/5
Na našem dvodnevnem izletu po Slovenskih goricah boste občudovali neokrnjeno lepoto pokrajine med reko Dravo in Muro, okušali pristno slovenjegoriško kulinariko in degustirali odlična domača vina.
Primerno za zaključene skupine-cena je odvisna od števila prijavljenih na osebo
4.8/5
Pridružite se nam na izletu v Prlekijo, kamor lahko pobegnete od stresnega vsakdana, napolnite baterije in dodate v svoj mozaik spominov nov nepozaben košček Slovenije.
Primerno za zaključene skupine-cena je odvisna od števila prijavljenih na osebo
4.8/5
Enodnevni izlet »Slovenske gorice – kako ste vendar lepe! Hribček za hribčkom se dviga iz tal, zgleda kakor bi bili to strnjeni valovi morja, ki je odteklo pred davnimi časi.
13,00/dan na osebo
4.8/5
Preživite dopust na način kot so živele vaše babice in dedki. Na domačiji Kapl v Dražen Vrhu v občini Sveta Ana v osrčju Slovenskih goric.
LORBEK TRAVELS

VSE STORITVE NA ENEM MESTU