IZLETI

Že od 57,00 na osebo
4.8/5
Že ob vstopu v Benedikt, svetost v imenu je izgubil leta 1952, te na krožišču opozorijo na kraljestvo voda tri vodne »boginje«: Helena, Pavla in Ana. Sanjarijo o bližnjih vrelcih slatine in kličejo dobrodošlico obiskovalcu, da postoji.
4.8/5
Na našem dvodnevnem izletu po Slovenskih goricah boste občudovali neokrnjeno lepoto pokrajine med reko Dravo in Muro, okušali pristno slovenjegoriško kulinariko in degustirali odlična lokalna vina.
4.8/5
Enodnevni izlet »Slovenske gorice – kako ste vendar lepe! Hribček za hribčkom se dviga iz tal, zgleda kakor bi bili to strnjeni valovi morja, ki je odteklo pred davnimi časi.
Že od 85,00 na osebo
4.8/5
Pridružite se nam na izletu v Prlekijo, kamor lahko pobegnete od stresnega vsakdana, napolnite baterije in dodate v svoj mozaik spominov nov nepozaben košček Slovenije.
Že od 50,00 € na osebo
4.8/5
V jutranjih urah se odpeljemo na ogled vasice Olympos, odmaknjene od turistov in civilizacije. Vas se ponaša z bogato zgodovino, avtohtonimi prebivalci in čudovitimi razgledi.
Že od 40,00€ na osebo
4.8/5
V jutranjih urah se iz Arkase odpravimo proti vasici Menetes, ki velja za eno največjih in najstarejših živečih vasi na osrednjem delu otoka Karpatos.
LORBEK TRAVELS

VSE STORITVE NA ENEM MESTU