O NAS

Pridite na naš krov za zanesljivo nepozabne in cenovno ugodne počitnice in potovanja.

LORBEK TRAVELS

Smo potovalna agencija Lorbek travels in obožujemo grške otoke, saj že mnogo let popotniško preživljamo poletne mesece na egejskih otokih. Poznamo vsak kotiček večine grških otokov, še posebej pa Karpatosa, Kasosa, Ikarije, Kosa, Krete in Rodosa. Vsi, ki bi si želeli doživeti lepote Mediterana vas vabimo, da se nam pridružite na kakšnem od vodenih potovanj, oziroma nam posredujte vaše počitniške želje in z veseljem vam bomo uredili rezervacijo ugodnega aranžmaja oziroma potovanja. 

Mediteran s številnimi otoki je poln mitov, tradicij, zgodovine, okusne hrane in življenjske kulture. Otoki so idealna počitniška destinacija ne le zaradi svoje neprimerljive lepote, temveč tudi zato, ker so čarobni, polni novih odkritij, šarma in skrivnosti, prelepih plaž in čistega morja. Kot nalašč tudi za tiste, ki iščejo mir na počitnicah oz. potovanjih in bi želeli imeti košček plaže samo zase.

Naša ponudba sestavlja izbor storitev (od preprostih nastanitev do luksuznih vil), ki ustrezajo potrebam strank. Istočasno zagotavljamo prilagojeno raven storitev in z veseljem upoštevamo želje naših strank.