O NAS

Pridite na naš krov za zanesljivo nepozabne in cenovno ugodne počitnice in potovanja.

LORBEK TRAVELS

Smo podjetje Lorbek travels in smo zaljubljeni v grške otoke, saj že mnogo let popotniško preživljamo poletne mesece na južnogrških (egejskih) otokih. Poznamo vsak kotiček Karpatosa, Kasosa, Krete in Rodosa. Prav zato je letos padla odločitev, da tudi vas, ki imate radi potovanja in bi želeli doživeti lepote in zanimivosti grških otokov popeljemo sem. Prepričani smo, da boste tudi vi navdušeni nad lepotami ki jih le-ti ponujajo obiskovalcem.

Grčija z njenimi številnimi otoki je polna mitov, tradicij, zgodovine, okusne hrane in življenjske kulture. Izbrani otoki so idealna destinacija ne le zaradi svoje neprimerljive lepote, temveč tudi zato, ker so čarobni, polni novih odkritij, šarma in skrivnosti, prelepih plaž in čistega morja. Kot nalašč za tiste, ki iščejo mir na počitnicah oz. potovanjih in bi želeli imeti košček plaže samo zase. Potovanje po grških otokih je hkrati tudi način seznanitve z izvorom zahodne civilizacije. Naj vas očara zgodovinsko bogastvo in edinstvena sodobna realnost tega dela sveta.

Naše podjetje vam nudi storitve nastanitve, rent a carja in izletov po izbranih otokih. Sestavili smo izbor storitev, ki ustrezajo potrebam strank. Zagotavljamo prilagojeno raven storitev in smo istočasno prilagodljivi željam naših strank.