KRIŽARJENJA

od 2230 € na osebo
4.8/5
Vabimo vas, da z nami odkrijete razkošje narave, ki jo deželi, Škotska in Islandija ponujata na vsakem koraku, gre za odkrivanje novega sveta in najlepših razgledov.Islandija slovi po svoji neverjetno čudoviti pokrajini, ki jo je težko opisati in ki ponuja številne priložnosti za neverjetne fotografije na vsakem koraku. Škotska, mistična dežela hribovitih pobočij, ledeniških sotesk, viskija, kiltov, dud in mogočnih, na videz včasih celo malce temačnih pravljičnih gradov z zanimivimi zgodbami. Pridružite se nam na našem skupinskem križarjenju z ladjo MSC Preziosa. Zagotovljen odhod: 1.7,2024.
od 1699 € na osebo
4.8/5
Vabimo vas, da z nami odkrijete najlepše razglede Norveške na skupinskem križarjenju z ladjo MSC EURIBIA, najnovejšo ladjo v floti ladjarja MSC. Prepustite se strokovnemu vodenju na spektakularni plovbi skozi Norveške fjorde, ki jih je National Geographic Traveller kar dvakrat ocenil za najboljšo destinacijo na svetu. Zagotovljen odhod: 23.6.2024.
od 779 € na osebo
4.8/5
Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Grandiosa, ki vas bo popeljalo do sončnih prestolnic zahodnega Sredozemlja s postankom v Tuniziji. Skupaj z vodnikom odkritje njihovo bogato zgodovino ali zgolj uživajte v čudovitih pogledih na kristalno čisto morje. Veseli bomo vaše družbe. Zagotovljen odhod 28.4.2024.
od 849 € na osebo
4.8/5
Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Seaside, ki vas bo popeljalo do sončnih prestolnic zahodnega Sredozemlja. Skupaj z vodnikom odkritje njihovo bogato zgodovino ali zgolj uživajte v čudovitih pogledih na kristalno čisto morje. Veseli bomo vaše družbe. Zagotovljen odhod 29.4.2024.
od 809 € na osebo
4.8/5
Skupinsko križarjenje, ki vas bo popeljalo do sončnih prestolnic zahodnega Sredozemlja. Skupaj s Kompasovim vodnikom odkritje njihovo bogato zgodovino ali zgolj uživajte v čudovitih pogledih na kristalno čisto morje s krova ladje MSC Seaview. Zagotovljen odhod 29.4.2024.
od 619 € na osebo
4.8/5
Skupinsko križarjenje, ki vas bo popeljalo od srednjeveškega Dubrovnika, pomorskega Kotorja, dveh grških otokov Krfa in Zakintosa vse do Bari-ja, ki je odlično izhodišče za ogled »Belega mesta«. Skupaj z vodnikom odkritje njihovo bogato zgodovino ali zgolj uživajte v čudovitih pogledih na kristalno čisto morje s krova ladje MSC Armonia. Zagotovljen odhod: 29.4.2024
od 2.499 € na osebo
4.8/5
Karibi so že od nekdaj veljali za eno najlepših destinacij na svetu. Težko je ostati ravnodušen do lepot, ki jih ta del sveta ponuja. Vaše križarjenje so počitnice s pravo mero potepanja: od sončnega Miami-ja, Puerto Rica, Turks & Caicos, Dominikanske republike in za konec še vsi odtenki modre na sanjskih Bahamih, kjer ima ladjar Princess Cruises svoj lasten otok Princess Cays. Zagotovljen odhod: 22.2.2024
LORBEK TRAVELS

VSE STORITVE NA ENEM MESTU