GRČIJA

KARPATOS, RODOS, KASOS, KRETA, KOS, LEFKAS, KEFALONIJA, SAMOS...

Že od 889 € na osebo
4.8/5
Delfinia hotel, nedaleč stran od osupljive plaže Kolymbia, je idealen za sprostitev ob bazenu in uživanje v okusni all inclusive ponudbi, hkrati pa je odlično izhodišče za raziskovanje osupljivih krajev otoka Rodosa.
Že od 599 € na osebo
4.8/5
Ob lepi peščeni plaži v središču mesteca Petra, bližini restavracij, barov in trgovinic.
Že od 599 € na osebo
4.8/5
Lepo urejen hotel z veliko zelenja, 300 m od peščene plaže, 1 km od središča vasice Skala Kalloni, približno 50 km od letališča.
Že od 579 € na osebo
4.8/5
Lepo urejeno manjše hotelsko naselje, skupno 76 studiev in apartmajev, na voljo restavracija, bar pri bazenu; glavni bazen, otroški bazen in brezžični internet.
Že od 569 € na osebo
4.8/5
Prijeten hotelski kompleks tik ob lepi peščeni plaži, nedaleč od vasice Skala Kalloni.
Že od 549 € na osebo
4.8/5
Prijetni, novejši studiji nudijo počitnice v mirnem okolju.
Že od 549 € na osebo
4.8/5
Urejen kompleks iz dveh delov (classic in superior), mirna lokacija na obrobju vasice Petra, nedaleč od peščene plaže, trgovinic, tavern in barov.
Že od 499 € na osebo
4.8/5
Priljubljen in preprost hotel Teophilos Classic se nahaja v središču vasice Petra, nedaleč od lepe peščene plaže in v neposredni bližini tavernic in barov.
Že od 659 € na osebo
4.8/5
Karpaško poletje; cvetoče bugenvilije, nebo brez oblačka in pristnost vsakega trenutka. Bungalovski tip družinskega hotela s prijetno opremljenimi sobami in bazenom v središču ustvarja malo zeleno oazo, od koder dalje raziskovanje nima meja.
Že od 799 € na osebo
4.8/5
Kombinacija klasičnega in modernega je hotel v mestu prava odločitev za vse, ki se v večernih urah želijo naužiti edinstvenega karpaškega nočnega utripa v tradicionalnih tavernah in restavracijah, čez dan pa uživati v soncu in morju.
Že od 739 € na osebo
4.8/5
Hotel Miramare Bay je prijeten družinsko voden hotel, primeren za goste, ki želijo preživeti počitnice v bližini plaže in nedaleč od mestnega središča.
Že od 689 € na osebo
4.8/5
Hotel Albatros je manjši, preprosto opremljen hotel. Nahaja se na vzpetini nad Amopijem, ki vas bo očaral s čudovitim razgledom na zaliv.
LORBEK TRAVELS

VSE STORITVE NA ENEM MESTU