TURČIJA

Že od 1.359 € na osebo
4.8/5
Hotel ob lastni peščeni plaži.
Že od 1.539 € na osebo
4.8/5
Potopite se v brezskrbne počitnice v odličnem hotelu Limak Lara, ki se nahaja ob lastni peščeni plaži na področju Lare.
Že od 1.299 € na osebo
4.8/5
Ob lastni peščeni plaži, 4 km od letoviškega kraja Belek.
Že od 1.259 € na osebo
4.8/5
Ob lastni prodnati plaži, sredi letoviškega kraja Kemer.
Že od 779 € na osebo
4.8/5
Hotel s kakovostnimi storitvami in veliko povratnih gostov vas bo navdušil z velikim aquaparkom ob hotelskem bazenu in največjim aquaparkom Eftalia Island na področju Alanye na lastni hotelski plaži.
Že od 1.084 € na osebo
4.8/5
Počitniško naselje ob lastni plaži s hiškami zgrajenimi v osmanskem stilu, kvalitetnimi storitvami, čudovitim vrtom in bogatim animacijskim programom je idealen kraj za družinske počitnice.
Že od 1.149 € na osebo
4.8/5
Kjer je vse do potankosti premišljeno za najvišje udobje in zadovoljstvo gostov – izgled, udobje, ponudba. Bogat zabavni program v večerih, predstave v amfiteatru ali živa glasba vas bo sprostila v poletnih večerih, medtem ko se boste čez dan prepuščali vodnim užitkom in greli pod mediteranskim soncem.
Že od 1.059 € na osebo
4.8/5
Ker v resnici ne potrebujete nič drugega; raznovrstne in pisane aktivnosti za vse generacije, izvrstna in široka ponudba jedi, prostorne in elegantne sobe, prijetno in sončno vzdušje.
Že od 1.344 € na osebo
4.8/5
Odklop od vsakdanjega sveta in se prepustite razvajanju vseh čutov.
Že od 904 € na osebo
4.8/5
Tobogani za odrasle in otroke, bazeni, restavracije s široko ponudbo jedi pisane turške in mednarodnih kuhinj ter stilsko prijetno opremo nudijo veliko izbire – za ležerne in mirne dni ali pa aktivne in razigrane počitnice.
Že od 1.014 € na osebo
4.8/5
Doživetij, hrane, pijače, sončnih žarkov in nepozabnih trenutkov v izobilju – tik ob peščeni plaži ali ob bazenu. Spremljevalne aktivnosti, animacija, bogat program in tematski večeri vas bodo prijetno zaposlili ter razvedrili vaše že tako čudovito preživete sončne dni.
Že od 849 € na osebo
4.8/5
Hotel Alaiye Resort je moderen hotel, ki se ponaša s kvalitetnimi storitvami, prijaznim osebjem in veliko povratnih gostov.
LORBEK TRAVELS

VSE STORITVE NA ENEM MESTU